Now Reading
J Balvin a primit discul de platina pentru vanzarile albumului “La Familia”

J Balvin a primit discul de platina pentru vanzarile albumului “La Familia”

J Balvin, artistul columbian cunoscut publicului roman pentru super hit-ul “Tranquila”, a primit azi dimineata Discul de Platina pentru vanzarile albumului “La Familia”, in cadrul primei editii a emisiunii Morning ZU, de pe ZU TV. Discul de platina i-a fost inmanat artistului de catre Ioana Fesnic, Managing Director Universal Music Romania & Bulgaria.

Cu aceasta ocazia, J Balvin a fost invitat in Romania sa cante la ZU Music Awards, fiind nominalizat la categoria “Cea mai buna piesa internationala”. Artistul va interpreta diseara, in premiera, noua lui piesa 6AM, inregistrata in original alaturi de Farruko, cantaret de reggaeton originar din Puerto Rico.

Videoclipul piesei 6AM urmeaza sa fie lansat in premiera la ZU TV maine, 4 aprilie 2014.

De la Bucuresti, J Balvin se va duce la Sofia, Bulgaria, unde va sustine un concert la Palatul National al Culturii.

See Also

J Balvin, pe numele sau real Jose Alvaro Osorio Balvin, s-a nascut pe 7 iulie 1985 la Medellin, al doilea cel mai mare oras din Columbia, unde, inca de mic, a fost interesat de muzica rap, reggaeton, champeta si bachata.

Single-ul “Tranquila” a creat o adevarata isterie in randul iubitorilor de reggaeton, in prezent avand mai mult de 88 milioane de vizualizari pe YouTube, iar noua piesa, 6AM, va continua succesul pe care J Balvin il are deja in tara noastra.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top