Now Reading
Valentin Dinu si Anya lanseaza un nou single, “Intr-o zi”

Valentin Dinu si Anya lanseaza un nou single, “Intr-o zi”

Valentin Dinu, finalistul primei editii “Romanii au talent”, si Anya lanseaza astazi un nou single, “Intr-o zi”. Piesa este compusa la PATRUPA Music, de Cornel Ilie si Gabriel Maga. Mai mult decat atat, solistul trupei Vunk a scris si textul noului single.
Desi mesajul piesei este cel al unei povesti de dragoste, ‘imbracat’ in sensibilitate si durere, ambele fiind rezultatul despartirii, totusi aceasta are un mesaj puternic, pozitiv spun eu, de a lupta si de a crede ca acolo unde exista durere, intr-o zi cu, rabdare, va exista vindecare”, a explicat Anya.
Cei doi artisti au fost foarte incantati de aceasta noua colaborare: “Pe Valentin Dinu il cunosc asa cum il stie toata Romania, pentru vocea lui deosebita care s-a facut auzita la ‘Romanii au talent’. Ne-am cunoscut la studioul de inregistrari si ne-am inteles foarte bine, si, in plus, vocile noastre s-au potrivit de minune pe piesa ‘Intr-o zi’”, a spus Anya. “Anya este o artista foarte talentata, ma bucur ca am ajuns sa colaboram”, a adaugat si Valentin Dinu.
“‘Intr-o zi’ va ajunge acolo unde-i este locul, la radio, in masinile oamenilor, in casele lor si, mai mult decat atat, in inimile lor. In viitorul apropiat speram sa filmam si un videoclip”, au incheiat cei doi cantareti.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top