Acum citește
Mihai Ristea si Don Baxter lanseaza single-ul si videoclipul „Ploaia”

Mihai Ristea si Don Baxter lanseaza single-ul si videoclipul „Ploaia”

„Mai devreme sau mai tarziu, cu totii ajungem cu relatiile noastre intr-un moment dificil. Piesa aceasta e pentru femeile care pot intelege si pentru barbatii care pot accepta. E o invitatie la romantism si iubire.”, declara Mihai Ristea.

„In spatele vorbelor, in spatele faptelor, uneori chiar si in spatele nostru… se ascunde un romantic. Ne e greu deseori, noua barbatilor, sa ne aratam aceasta latura sensibila, dar uneori e foarte necesar sa o facem.”, spune Don Baxter.

Realizata in studiourile HaHaHa Production si lansata alaturi de Cat Music, „Ploaia” este o piesa care vorbeste despre o experienta pe care o traim cu totii, cel putin o data, intr-o relatie: momentul in care trebuie sa iertam, lasand de o parte greselile trecutului, pentru a da o sansa iubirii.
Regizat de Khaled Mokhtar, videoclipul piesei “Ploaia” reuseste sa surprinda perfect starea de emotie, de apasare, cat si atmosfera boema transmisa de aceasta.
Filmarile s-au desfasurat pe parcursul a 24 de ore si au avut loc in incinta Cazinoului din Constanta.
Mihai Ristea este unul din cei mai cunoscuti si apreciati producatori romani, piesele sale impunandu-se rapid atat in topurile autohtone, cat si in cele internationale.
In 2011, Mihai Ristea a hotarat sa se dedice proiectului sau solo si a intrat in echipa HaHaHa Production alaturi de care a lansat primul sau single, „Sexy eyes”, urmat de piesa „When the sun is going down”.
La inceputul anului 2013, Mihai Ristea a colaborat cu Soré pentru single-ul „Beautiful life”, care s-a bucurat de un feedback extraordinar din partea fanilor si i-a adus pe cei doi in topurile celor mai importante radiouri din Romania.

Vezi și

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus