Acum citește
3 SUD EST iti ofera „EMOTII”, un mega-concert la Sala Palatului

3 SUD EST iti ofera „EMOTII”, un mega-concert la Sala Palatului

3 Sud Est te invita la un eveniment memorabil, un concert in care vei retrai, cu emotie, cele mai frumoase amintiri. Alaturi de Mihai, Laurentiu si Viorel, pe scena de la Sala Palatului vor urca, printre altii, invitati ca Horia Brenciu, Andreea Banica si Elena Gheorghe, ce vor fi acompaniati de o trupa live de instrumentisti.
Concertul live, de la Sala Palatului, reuneste cele mai importante momente din istoria legendarei trupe, intr-un show spectaculos, alaturi de dansatori.
Trupa 3 Sud Est ti-a prezentat, ani la rand, hituri pe care ai dansat, ai iubit si ai suferit, dar pe care nu le-ai uitat niciodata. Vino sa fredonezi, alaturi de idolii tai, piese ca „Amintirile”, „Ai plecat”, „De ziua ta” si “Emotii”, cel mai recent single al trupei.
Concertul live, de la Sala Palatului, reuneste cele mai importante momente din istoria legendarei trupe, intr-un show spectaculos.
Show-ul organizat de 1ArtistMusic, alaturi de Cat Music, are ca parteneri media: Radio Zu, Zu TV, Antena Stars, Euforia, urban.ro, Bravo, BestMusic, iConcert.ro, eva.ro, traiestemuzica.ro, Ziare.com, Tonica.
Biletele se gasesc la Sala Palatului, Magazinul Muzica, Librariile Diverta, Carturesti, Humanitas, retelele magazinelor Germanos, Domo, Orange, Vodafone, InMedio, Oficiile Postei Romane si online pe www.bilete.ro, www.eventim.ro si www.myticket.ro.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus