Now Reading
Adina Postelnicu debuteaza solo

Adina Postelnicu debuteaza solo

Adina Postelnicu, membra a trupei HEAVEN, lanseaza primul single din cariera solo, “Lipsa ta”, sub numele de scena ADINA.
Artista marcheaza aceasta evolutie printr-o schimbare totala de imagine, mult mai provocatoare si printr-o prima colaborare, cu Mirame, pentru single-ul “Lipsa ta”, piesa ale carei versuri sunt inspirate din viata sentimentala a artistei.
Am visat dintotdeauna la un proiect muzical doar al meu, iar acum am facut pasul acesta, doar dupa ce am primit binecuvantarea fetelor. Heaven este trupa mea de suflet si vom merge, in paralel, mai departe, atata timp cat si ele isi vor dori lucrul acesta. Vom ramane mereu la fel de unite. Am ales sa colaborez in continuare cu aceleasi persoane, in ceea ce priveste productia muzicala – Kazibo Music, Alex Pelin, Ovidiu Baciu, Dan Andrei Deaconu si Daniel Costache. Alaturi de Cat Music am facut primii mei pasi in muzica, in trupa Heaven si colaborez, in continuare, tot cu cei de la Cat Music”, a declarat ADINA.
Referitor la primul ei single, ADINA a povestit – “Prin versurile piesei «Lipsa ta» am transmis, in premiera, trairi din viata mea personala, despre o poveste de dragoste frumoasa si suferin?a, care a urmat despartirii. Cu totii am trecut prin iubiri patimase care, adesea, din motive independente de noi, au ajuns la final prea repede ?i sunt convinsa ca fiecare se va regasi in noua mea melodie.
Lyric video-ul piesei “Lipsa ta”este realizat de catre Royal Dot, iar grafica de catre Vlad Petrescu si a fost filmat in Vila 23 din Snagov. Adina a colaborat cu Ana Mironescu pentru make-up, iar de styling-ul ei s-au ocupat Manuela Pungan si Anca.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top