Acum citește
Sunrise Inc lanseaza „Indiferente”, prima colaborare cu Da Fleiva

Sunrise Inc lanseaza „Indiferente”, prima colaborare cu Da Fleiva

Un nou featuring, al doilea single cu versuri in limba romana si un stil muzical inedit pentru cei 2 baieti de la Sunrise Inc, odata cu lansarea piesei „Indiferente”.
Single-ul compus de catre Adi, Silviu, Da Fleiva are un beat urban, completat si de partea de rap a lui Da Fleiva si vine insotit de un lyric-video, regizat de catre Sunrise Inc si filmat in mai multe locatii din Bucuresti.
Suntem foarte bucurosi de noua colaborare. Au trecut aproape 2 ani de cand am lansat o piesa in limba romana -„Toate femelie pleaca” si am decis ca este timpul sa lansam un nou single in limba noastra materna. Cu Da Fleiva ne cunostem de cativa ani, de mult timp voiam sa lucram impreuna, insa am asteptat momentul oportun”, declara baietii de la Sunrise Inc.
Sper deosebire de single-ul Eselamor, care te duce cu gandul la verile fierbinti si pline de pasiune, in stil spaniol, „Indiferente” este un single melancolic, cu un mesaj sincer si direct despre acea poveste de dragoste care s-a incheiat, dar, in urma careia, a ramas „aroma de cafea”.
Carismaticii baieti au cucerit topurile muzicale din tara si din strainatate cu hituri ca „Mysterious girl”, „Lick shot” sau „Nina” si continua sa surprinda prin piese fresh si colaborari spectaculoase.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus