Now Reading
Phelipe este “Rockstar”!

Phelipe este “Rockstar”!

Phelipe lanseaza single-ul “Rockstar”, impreuna cu un videoclip filmat in Grecia, pe insula Skiathos.

“Rockstar” este o piesa reggae, cu influente pop, produsa in studioul “St. Peter Production”, care cu siguranta va incalzi inimile tuturor indragostitilor si se va auzi toata vara in boxe la mare. Videoclipul “Rockstar” este regizat de catre Florin Botea si surprinde escapada romantica a doi tineri, pe plajele din Skiathos.

Am compus aceasta piesa cu gandul la toate povestile frumoase de dragoste si la inceputul unei relatii. Stim cu totii ca inceputurile sunt foarte frumoase, dar si usor stangace. Exact despre asta e vorba in piesa “Rockstar”, despre emotie, fluturasi in stomac si despre dorinta de a sta mereu langa persoana iubita”, declara Phelipe.

Phelipe s-a lansat pe piata muzicala in 2010 cu mega hitul “Reason for love” (feat. Nick Kamarera), care a ajuns No. 1, din prima saptamana de difuzare la radio. In 2012 a atras atentia presei, dupa ce a filmat alaturi de Roxana Ionescu videoclipul piesei “Mikaela”, iar anul trecut cei doi au filmat din nou impreuna pentru piesa “Vad cum ma privesti”. In 2013, Phelipe a dominat topurile muzicale, alaturi de colegii sai Dj Rynno si Sylvia, cu piesa “Chiar daca ai plecat”, piesa pe care a compus-o chiar el.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top