Now Reading
Antonia lanseaza videoclipul noului single “Wild Horses” in colaborare cu Jay Sean

Antonia lanseaza videoclipul noului single “Wild Horses” in colaborare cu Jay Sean

Antonia a lansat ieri noul single “Wild Horses” impreuna cu Global Records si Roton. Piesa este o colaborare cu Jay Sean, un artist englez renumit la nivel international, cu hituri precum “Ride It”, “Stay”, “Down”, “I’m All Yours”, colaborari cu Sean Paul, Pitbull, Jay Sean sau Lil Wayne si numeroase premii internationale precum UK Asian Music Awards, Brit Asia Music Awards, MTV Music Awards.
“Wild Horses” a fost compusa la Londra in studiourile Wendy House Production, de o echipa formata din Noonie Bao (compozitoare si vocea de pe piesa ‘I Could Be The One’ – Avicii feat. Nicky Romero) si Wayne Hector, unul dintre cei mai mari compozitori. Este autorul unor piese celebre precum “I Hate this Part” – Pussycat Dolls, Nicki Minaj, Olly Murs, Westlife, One Direction, The Wanted, Britney Spears “Circus”, Mika, Jason DeRulo – “Tattoo”.

Producatorul piesei este Axident, cel care a produs INNA – ‘Cola Song’ sau Far East Movement – ‘Turn Up the Love’.
Sunt foarte recunoscatoare pentru aceasta colaborare si incantata de aceasta piesa, “Wild Horses” este sensibila, cu mesaj puternic, compusa si produsa de niste oameni extraordinari si foarte talentati precum Wayne Hector, Noonie Bao si Axident, carora le multumesc. Bineinteles, ma bucur ca Jay Sean a acceptat sa cante cu mine aceasta piesa si ca a venit special in Romania sa filmam acest videoclip, este un artist incredibil pe care il apreciez”, a spus Antonia.
Mi-a placut piesa “Wild Horses” de la prima ascultare, are mesaj puternic, versuri reale, linii placute, vocea Antoniei suna foarte bine, este o balada frumoasa de aceea, am acceptat imediat propunerea celor de la Global Records. M-am simtit foarte bine filmand acest video in Romania, chiar daca am petrecut doar cateva ore pe set. Abia astept sa ascultati piesa si sa vedeti videoclipul”, a declarat Jay Sean.
Videoclipul a fost filmat in Bucuresti in regia lui Iulian Moga, cu care Antonia a mai lucrat si la “Hurricane”.
Wild Horses” este cel de-al doilea videoclip pe care il regizez pentru Antonia, dupa “Hurricane”. Ma bucur ca am avut pe set doi artisti atat de creativi, plini de viata, a fost o reala placere sa lucrez cu Antonia si Jay Sean”, a spus Iulian Moga

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top