Acum citește
Morris lanseaza remixul single-ului “Awela”

Morris lanseaza remixul single-ului “Awela”

Morris ne promite o vara incendiara pe ritmurile pasionale ale remixului piesei “Awela”, realizat de catre echipa DeMoga.

Single-ul, compus de catre J.Yolo, Magic Juice si Anda Dimitriu, a fost lansat alaturi de un videoclip fierbinte, regizat de catre Florin Botea si echipa Rival Film.

Filmat intr-o locatie excentrica, din care nu lipsesc tinutele sexy, masinile scumpe si domnisoarele imbracate provocator, videoclipul ne prezinta noul concept artistic pe care l-a adoptat Morris.

Awela este clip foarte fierbinte, cu o imagine noua pentru mine, in care ma regasesc perfect si ma simt foarte bine. Aceasta este de fapt noua imagine Morris, ce imi va defini stilul muzical, de-acum incolo”, declara Morris.

Videoclipul remixului “Awela” pastreaza linia hot din clipul original, dar evidentiaza senzualitatea celor 4 domnisoare prin beaturile energice.

Vezi și

“Remixul piesei „Awela” s-a nascut din dorinta de a ofei fanilor mai mult, mai ales in prag de vara, cand sound-ul trebuie sa fie mai fresh ca oricand”, adauga Morris.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus