Now Reading
Videoclip: Lora – “Draga”

Videoclip: Lora – “Draga”

Lora lanseaza astazi un nou videoclip, pentru piesa “Draga”, alaturi de MediaPro Music. Versurile noului single au fost scrise de Lora, iar muzica este semnata de artista si de Catalin Fantaneanu (Solo). Productia a fost realizata de echipa Rebel Studio, care s-a ocupat si de ‘Puisor’. Filmarile videoclipului, in regia lui Michael Adrian Mircea, au avut loc in clubul bucurestean Vintage, din Centrul Vechi, si au durat doua zile.

Clipul spune o poveste de iubire dintre o chelnerita (Lora), care este indragostita de un tanar atragator. “Ea incearca sa il seduca pe baiat, el la fel…Cei doi flirteaza, iar finalul il veti vedea urmarind videoclipul”, a explicat artista.

Pe langa cei peste 50 de dansatori profesionisti si fani, selectati de pe Facebook chiar de artista, Lora le-a avut alaturi si pe doua dintre cele mai bune prietene ale sale, Doinita Oancea si Oana Craioveanu. “Le multumesc tuturor fanilor care si-au dorit sa fie langa mine si prietenelor mele, care au aparut si in clipul ‘Puisor’. Nu puteau lipsi nici acum!”, a explicat Lora.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top