Now Reading
Kaan feat. Kenan Dogulu & Radio Killer – “Living It Up”

Kaan feat. Kenan Dogulu & Radio Killer – “Living It Up”

Radio Killer revine cu o noua colaborare, de acesta data cu doua nume importante din industria internationala. Lee Heart si Paul Damixie formeaza unul dintre cele mai fresh proiecte romanesti, acesta impunandu-se printr-un sound dance electrizant, atat in tara cat si in strainatate, sustinand concerte din Franta, Italia, Spania si Elvetia pana Rusia, Moldova, Turcia sau Grecia.

Videoclipul piesei “Living It Up” a fost filmat in Atena si regizat de Andreas Tzourapas si Harris Hodovic, cel din urma fiind nominalizat de doua ori la premiile Echo. In clip suntem invitati la o petrecere spectaculoasa, unde alaturi de cele patru gazde se afla si alti artisti de renume din Grecia (Claydee, Nivos si BO). Vibe-ul pozitiv si energia sunt coordonatele ce fac din “Living It Up” un clip care va fi un foarte bun pretext de petrecere!

Kaan canta hip-hop de la 13 ani, devenind foarte popular in Turcia din momentul participarii la emisiunea “Turkey’s Got Talent”, unde a ajuns pana in finala. Detine la activ o colaborare cu Hadise, una dintre cele mai indragite cantarete din tara sa natala.

Rapper-ul a fost remarcat de P. Diddy, care i-a propus sa lucreze alaturi de el si echipa sa la mai multe proiecte. Kaan a reusit sa impresioneze si nume precum Pittbull sau LMFAO si are o colaborare cu Mario Winans, dar si cu Smiley pentru piesa “Criminal”.

See Also

Kenan Do?ulu canta muzica pop si este de nationalitate turca, fiind cel care a reprezentat tara la concursul Eurovision 2007. El a studiat muzica in America si este apreciat pe plan international, fiind un virtuos instrumentist ce manuieste in mod egal pianul, flautul si chitara.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top