Now Reading
Videoclip UDDI feat. JO – Lasa-ma pe mine

Videoclip UDDI feat. JO – Lasa-ma pe mine

S-au vazut, au concurat unul impotriva celuilalt, s-au placut, iar acum Uddi si Jo lanseaza „Lasa-ma pe mine”. Daca pentru Jo este primul videoclip, Uddi a mai colaborat recent cu Delia, pentru videoclipul piesei „Ipotecat”.

Lasa-ma pe mine este o piesa de vara, cu beaturi urbane si versuri catchy, compusa si produsa de catre Randi, in studiourile Famous Production. Colaborarea cu Jo a fost foarte faina, pentru ca ne intelegem foarte bine din punct de vedere muzical. In piesa aceasta nu luam dragostea in serios: ne distram, ne simtim bine si vrem sa va facem sa dansati pe ritmurile noastre”, spune Uddi.

Produs de catre Famous Production, alaturi de Cat Music Romania, single-ul „Lasa-ma pe mine” este un featuring cu frumoasa si energica Jo (Ioana Anuta), finalista X Factor, iar videoclipul este regizat de catre echipa CevaDeVis.

Piesa aceasta ni se potriveste perfect, atat muzical, cat si pentru ca versurile ne reprezinta. Ne doream de multa vreme sa colaboram, inca din perioada in care eram colegi la X Factor. Punem pasiune in ceea ce facem si sper sa gasiti aceasta pasiune in ceea ce va prezentam astazi”, adauga Jo.

Uddi este unul dintre cei mai talentati artisti din gasca Famous Production, care a evoluat mult in ultimul an si este o placere sa lucrez cu el si sa compun piese pentru el. Am incredere in viitorul sau muzical si cred ca aceasta piesa va confirma valoarea sa ca artist”, spune producatorul sau, Randi.

See Also

Uddi este un artist in plina ascensiune pe scena muzicala romaneasca, care, in mai putin de 1 an de la lansare, a avut colaborari cu artisti reputati precum What’s UP (Scumpa domnisoara) si Delia Matache, pentru single-ul Ipotecat, unul dintre cele mai difuzate single-uri.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top