Now Reading
ALEX CLARE LANSEAZA NOUL ALBUM “THREE HEARTS”

ALEX CLARE LANSEAZA NOUL ALBUM “THREE HEARTS”

Britanicul Alex Clare, posesorul hit-ului “Too Close”, vandut in peste 5 milioane de exemplare in toata lumea, lanseaza mult asteptatul album “Three Hearts”, pe 21 iulie 2014, la Island Records. Albumul va contine single-ul “War Rages On” care a avut premiera mondiala in show-ul lui Zane Lowe de la Radio 1.
In urma cu 2 ani, Alex a primit o serie de mail-uri de la Microsoft in care ii cereau acordul de a folosi piesa “Too Close” pentru o campanie publicitara la nivel global. Artistul a fost de acord in cele din urma si de atunci succesul single-ului si al albumului a fost unul fulminant.
Inregistrarile albumului “Three Hearts” au avut loc in Londra si Los Angeles, iar Alex a colaborat cu Dan Wilson (Adele, Taylor Swift), Anthony Genn si Martin Slattery de la The Hours, Steve Booker (John Newman) si Ben Hudson (Kanye West). “Three Hearts” promite confirmarea statutului lui Alex Clare – “unul dintre cei mai influenti artisti britanici”.
Muzica de pe noul meu album cu siguranta reprezinta schimbarile mari care au avut loc in viata mea. Primul meu album, “The Lateness of the Hour” a reprezentat o purificare pentru mine, un medicament, era multa energie acumulata pe care am reusit sa o eliberez prin productia acestui album. Insa “Three Hearts”, noul album este mai mult un album al recunostinei, dat fiind faptul ca lucrurile s-au asezat foarte favorabil pentru mine”, a declarat Alex.

Artistul este total neutru fata de calitatea de sot si parinte pe care acesta o are si totodata fata de responsabilitatile care vin odata cu aceste calitati. “Daca esti un compozitor onest care duce o viata onesta, iar piesele pe care le compui exprima asta, cred ca majoritatea ascultatorilor se pot identifica cu mesajul piesei indiferent daca acesta este unul pozitiv sau negativ; si sper ca publicul sa poata face asta cu acest album. Versurile nu sunt neconventionale sau despre partea materiala a lucrurilor, sunt despre viata. E atat de plictisitor sa scrii despre dezastre tot timpul; in schimb e tare placut sa scrii despre lucruri frumoase, pozitive”

See Also

Fanii vor avea sansa sa auda noul album in luna iunie, intr-un show ale carui detalii urmeaza a fi anuntate, la V Festivals (Future Stage), sau la Shepherd’s Empire, pe 10 noiembrie.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top