Now Reading
Marius Moga a pregatit in orasul natal trei evenimente de exceptie!

Marius Moga a pregatit in orasul natal trei evenimente de exceptie!

In perioada 26 – 31 mai, Marius Moga si-a luat prietenii din industria muzicala si i-a dus la Alba Iulia, orasul sau de bastina, unde a incercat sa organizeze mai multe evenimente, printre care si cea de-a doua editie a Taberei de muzica dar si alte evenimente muzicale. Pentru prima oara, compozitorul se intoarce acasa si ia cu asalt cetatea, organizand, cu sprijinul pretenilor si a Primariei Alba Iulia, o serie de evenimente care promit sa faca istorie in muzica romaneasca.

Primul dintre ele se numeste “Marea galagie”. Timp de o saptamana, in perioada 26- 31 mai, adolescenti din 7 licee sunt provocati de Marius Moga si de echipa lui de producatori si compozitori, coordonata de Florin Romascu si Robert Magheti (ex-Sistem) sa participe la o competitie de percutie, care se va finaliza cu un flashmob spectaculos in cetate. Zilnic, in Piata Tobosarului, vor avea loc repetitii, workshop-uri si demonstratii de percutie cu peste 300 elevi din cele 7 licee implicate in “Marea galagie”. Astfel, Adda, What’s UP, Liviu Teodorescu, Sorana, Loredana Cavasdan, Shift si Marius Moga antreneaza cate o echipa formata din peste 40 liceeni, pentru a castiga batalia finala intre licee, tinuta in ziua de vineri, 30 mai, pe scena festivalului Albafest.

Cel de-al doilea eveniment este “Tabara de muzica”, editia a-2-a, care se va tine tot in perioada 26-31 mai. Anul trecut, in luna iulie, peste 70 compozitori, producatori, textieri, instrumentisti si interpreti din muzica romaneasca au luat drumul Paltinisului pentru a participa la prima editie a “Taberei de muzica”. In urma sesiunilor de creatie organizate in cele 7 studiouri amenajate la Paltinis, au rezultat hiturile “Atata timp cat ma iubesti” (Andra feat. Marius Moga) si „Pe barba mea” (Marius Moga), proaspat-lansat. Anul trecut au participat artisti ca Andra, CRBL, Loredana, Laurentiu Duta, Vunk, George Hora, Kamelia, Narcotic Sound, Deepcentral, Deepside Deejays, Corina, What’s Up, Liviu Teodorescu, Narcotic Sound, Raluk, Puya, Raku si multi altii. Si anul acesta se asteapta multi cantareti pentru care s-au pregatit 8 studiouri amplasate in mall-ul din Alba Iulia si in cetate, 5 dintre ele fiind mobile si expuse publicului. In programul taberei sunt incluse intalniri de creatie, jam-session-uri, lectii de canto, intalniri cu realizatori de programe radio si reprezentanti ai caselor de discuri.

See Also

Al treilea eveniment se numeste AlbaFest (Zilele orasului, editia XI) si reuneste, anul acesta, in primele 2 zile, artisti de top, care au colaborat, de-a lungul vremii, cu ambitiosul jurat de la „Vocea Romaniei”. Sub marca „Moga & Friends” la acest eveniment vor canta: Smiley, Andra, CRBL, Shift, Stefan Banica, Amna, Adda, Liviu Teodorescu, What’s UP, Paula Seling si Alex Velea. Echipa DeMoga Music pregateste publicului un show de exceptie, acompaniat de band-ul simfonic condus de Daniel Jinga.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top