Acum citește
Skizzo Skillz & Keo – El Zice Ca…

Skizzo Skillz & Keo – El Zice Ca…

Chiar daca in versurile piesei declara opusul, Skizzo si Keo nu sunt cuminti in noua piesa lansata astazi impreuna cu un videoclip ce are ca protagoniste doua pacate romanesti – Cosmina Pasarin si Gina Pistol. „El Zice Ca..” a fost scrisa de catre Skizzo pe o productie semnata Bogdan Muresan „Sorel de la Cassa Locco”.
Cuvintele pe care Skizzo le joaca intr-un flow ce combina arome americane, jamaicane si..timisorene, spun cu ironie povestea unui macho cu vasta experienta la femei, tupeu cat cuprinde si un intreg bagaj de dume rasuflate – nu e asa ca fiecare dintre noi cunoastem un astfel de specimen masculin urban?
Piesa este ‘o caterinca fina despre un fenomen de care femeile se lovesc zilnic’, ne-a declarat Skizzo zambind.
Videoclipul a fost filmat in Bucuresti, iar ideea acestuia se invarte in jurul ideei ca Gina si Cosmina joaca rolul celor doi artisti:
Am luat una bucata Gina Pistol si una bucata Cosmina Pasarin care interpreteaza rolurile noastre, Gina e Skizzo iar Cosmina e Keo, n-am luat un johnny bravo ca sa nu stricam videoclipul, in rest e un videoclip in care ne prefacem ca facem un videoclip iar “Skizzo cu Keo” joaca rolul de regizori, adevaratii vinovati pentru videoclip fiind Ciprian Strugariu (regie) si San Anton (montaj)’, au povestit cei doi.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus