Now Reading
Voices Media si Cat Music au placerea de a va prezenta o noua melodie intitulata Gloria si semnata Ray Jams feat. Rocks si Mario V.

Voices Media si Cat Music au placerea de a va prezenta o noua melodie intitulata Gloria si semnata Ray Jams feat. Rocks si Mario V.

“Am inceput lucrul la Gloria pe undeva pe la sfarsitul lui 2012, primele luni din 2013. Piesa a luat nastere dintr-o simpla joaca, in urma unei discutii comico-filozofice cu Rocks, la o sticla de vin, ca ?i concluzie a conversatiei noastre… “Nimeni nu ti-a spus cat de greu o sa fie… sa atingi gloria / Drumul pana acolo e o mare nebunie dar iubesti euforia..”

Gloria vorbeste despre drumul artistului si dificultatile pe care le intalneste, despre placeri si neplaceri, despre agonie si exaltare, despre castiguri si pierderi; despre oras si despre hustle-ul de zi cu zi. Si toate astea sunt personificate sub forma unei femei pe nume Gloria, pe care Mario v-o descrie de minune in ultima strofa. Cat despre Mario V, pot spune ca este minunat sa colaborez din nou cu el, fiind un artist pe care l-am admirat inca din clipa in care l-am auzit pe refrenul piesei Strazile, a celor de la B.U.G. Mafia.”
Cat despre Rocks, vocea care da viata refrenului, unii dintre voi s-ar putea sa o cunoasteti sub denumirea de Roxy Rocks, ea aflandu-se cu cativa ani in urma in componenta trupei Heaven, sau poate de pe coperta editiei din aprilie 2010 a revistei FHM, sau poate din videoclipul piesei Mr. Right… Aparent Rocks s-a retras din showbiz, dar ramane in continuare una din vocile de top, cel putin in cartile mele. ” – declara Ray Jams despre line-up-ul artistic de pe Gloria.

Cateva detalii tehnice: instrumentalul a fost realizat de Ray Jams, muzica a fost compusa de Rocks si Mario V, versurile fiind scrise de cei trei artisti. Procesele de mixaj si masterizare au fost realizate de Costin Milon la Super Sound Studio, artwork-ul ii apartine lui Catalin Cristea, iar de lyric video s-a ocupat Ray Jams & Cosmin Sutu.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top