Now Reading
Amna si Adda va lasa fara aer!

Amna si Adda va lasa fara aer!

Cele doua artiste lanseaza astazi prima lor colaborare, o productie Demoga sub titlul “Fara aer”. La fel ca si piesa, videoclipul a fost produs de catre aceeasi echipa ce a lucrat la hitul anterior, “Arme” feat. What’s Up.
Ideea participarii Addei ii apartine chiar lui Moga. Piesa este un duel liric intre cele doua artiste, cu un balans pop usor acidulat, de vara.
Scenariul aduce cu sine o noua abordare a unei povesti de dragoste, prin prisma unei fantezii a artistei. Videoclipul a avut ca principala sursa de inspiratie atmosfera retro a filmelor din anii ’80 (“Fame”, “Flashdance”), astfel ca actiunea are loc intr-o sala de dans unde este programat un casting.
Amna, cu un look senzual ? la Marilyn Monroe, joaca rolul uneia dintre profesoarele care participa la momentele artistice alaturi de alti jurati din echipa Demoga. Cosmin Soare, talentatul finalist al emisiunii ‘Romania Danseaza’, reuseste prin coregrafie si atitudine sa o captiveze pe Amna, care, vrajita, incepe sa il regaseasca in toate personajele care incearca sa ii atraga atentia.
Adda, prin partea de rap din melodie, aduce o aroma surprinzatoare piesei dar si videoclipului caruia ii adauga un plus de savoare si atitudine prin prezenta sa urban chic. In cateva secvente veti recunoaste nume pentru care Marius Moga a mai compus muzica: What’s Up, Shift, Liviu Teodorescu dar si alti membrii fresh ai studioului, cum este cazul Soranei.
Deznodamantul neasteptat al clipului va va surprinde cu siguranta si va reusi sa va determine sa dati din nou play productiei. Amna stie cum sa ne aminteasca prin intregul concept single-video de riscurile pe care le presupune o poveste de dragoste si de importanta vitala a celui care alegem sa ne fie alaturi.
In prezent, senzuala interpreta se afla in Tabara de Muzica alaturi de Marius Moga si alti artisti, pregatind in paralel o serie de surprize.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top