Acum citește
„Maleficent” domina topurile mondiale de box office

„Maleficent” domina topurile mondiale de box office

„Maleficent” , unul dintre cele mai asteptate si mai bine primite filme ale anului domina topurile box office din America de Nord, cu un buget estimat de aproximativ 70 milioane euro! Filmul depaseste pelicule precum ” A million ways to die in the west” ( 50 milioane dolari) si „X -Men. Days of future past” ( 30 milioane euro) si devine, astfel, cel mai bine vandut film al divei Angelina Jolie, interpreta personajului principal, Maleficent.
Pe plan international, filmul inregistreaza recorduri mai mari, cu 100 milioane dolari inregistrate pe 47 piete mondiale, cel mai mare succes venind din tari precum Mexic, Rusia si Marea Britanie.

Sa fii in stare sa iei un personaj legendar precum Frumoasa din padurea adormita si sa construiesti povestea din cu totul alt punct de vedere este ceva intrigant. Apoi, cand te poti baza pe un brand ca Disney si un star ca Angelina Jolie, ai toate ingredientele necesare pentru succes, a declarat seful de distributie Disney, Dave Hollis.

Sinopsis: Frumoasa si tanara Maleficent traieste o viata idilica in pasnicul ei regat acoperit de paduri, visand ca va deveni o puternica zana facatoare de bine. Asta pana intr-o zi cand armata unui rege invadator ii ataca semenii si o extraordinara tradare face inima zanei sa se transforme in piatra. Setea de razbunare o impinge pe Maleficent ca, ani mai tarziu, sa arunce un crunt blestem pe Aurora, fiica succesorului la tron a regelui ce i-a pustiit regatul, dar, pe masura ce Aurora creste, vrajitoarea incepe sa se intrebe daca nu cumva aceasta detine cheia unui viitor pasnic al întregului tinut…

Vezi și

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus