Now Reading
Mii de fani au cantat aseara in ploaie, impreuna cu LaLa Band!

Mii de fani au cantat aseara in ploaie, impreuna cu LaLa Band!

Pentru al treilea an la rand, LaLa Band a ridicat din nou in picioare Arenele Romane: mii de fani au infruntat duminica seara ploaia de afara pentru a-si asculta idolii!

Un show impresionant, tinute speciale, momente emotionante, dar si foarte multa energie LaLa au fost ingredientele principale ale spectacolului LaLa Band – Love Music.

Criss, Vlad, Alina, Dorian, Sore, Rapha, Alexia, Dima, Ana Bubu, Gabi si Alex au cantat, alaturi de trupa X-Plod, timp de aproape trei ore, iar cei prezenti la concert au putut asculta atat hituri ale celebrei formatii, precum si melodii din serialele care i-au facut cunoscuti, “Pariu cu viata” si “O noua viata”, dar si coveruri internationale.

poze lala band arenele romane 1 iunie 2014

Astfel, printre piesele interpretate aseara de tinerii artisti se numara “One wish”, “O noua viata”, “Counting stars”, “Recovery”, “Who knew”, “Dance dance dance”, “Stage of joy” si “LaLa forever”. Mai mult decat atat, si membrii LaLa Band cu cariere solo si-au cantat cele mai cunoscute piese: Criss si Vlad (ONE) au cantat “Aprinde un vis”, Alina a interpretat “Tu esti vara mea”, Sore, “Dor sa-ti fie dor”, Ana – “Karma” (single ce urmeaza a fi lansat, in prima auditie), si Dima – “Stai cu mine”.

In plus, LaLa Band a pus punct zvonurilor conform carora trupa se desparte: Dorian le-a spus fanilor ca vor ramane “LaLa forever” si ca vor urma noi proiecte, pline de surprize.

poze lala band arenele romane 1 iunie 2014

See Also

“Ne bucuram tare mult ca ne-am reintalnit cu fanii nostri. Le multumim ca ne-au fost alaturi, in ciuda ploii, ca au dansat si au cantat impreuna cu noi”, au spus Alina si Dorian.

A fost o seara speciala, ca in fiecare an la Arenele Romane. Fanii au cantat cu noi fiecare piesa, am simtit din partea celor prezenti multa energie LaLa, iubire si o emotie greu de descris in cuvinte”, au spus Criss si Vlad.

LaLa Band a aniversat in februarie 3 ani de activitate. Fondata la inceputul anului 2011, trupa a reusit in acest timp performante de neegalat!Spectacolul din 1 iunie de la Arenele Romane a fost realizat cu sprijinul Primariei Sectorului 4 si Centrului Cultural pentru UNESCO Nicolae Balcescu.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top