Now Reading
Oficial se da startul verii cu super-compilatia SUMMER CLUB

Oficial se da startul verii cu super-compilatia SUMMER CLUB

Asteptarea a luat sfarsit,a fost lansata compilatia verii 2014, SUMMER CLUB COMPILATION volumul 3 si dam oficial startul distractiei. A treia editie din mega-compilatia verii SUMMER CLUB ii are ca invitati speciali pe unul dintre cei mai iubiti deejay din turcia, DJ Kantik dar si pe romanul Andeeno Damassy care in anul 2012 a fost desemnat cel mai bun remixer din Romania!

Pe langa cei mentionati mai sus SUMMER CLUB COMPILATION ii mai are invitati si pe Dj Asher & Screen, Marc Rayen & John Deeper, Jay Murano, Vannys,Dj Just,Dj White,Dj Bonne,Dj Leonardo Madina.

Acest proiect are in vizor promovarea si oportunitatea noilor deejay de pe piata din romania de a ajunge mai usor la urechea ascultatorului punand-ui langa nume care au spus multe in aceasta industrie. Compilatia va ajunge pe tot litoralul Romanesc dar si in Turcia si Spania. Speram ca aceasta compilatie sa ajunga la cat mai multi ascultatori si sa devenim o rampa de lansare a tinerilor DJ.ne-a declarat Massy, fondatorul proiectului SUMMER CLUB COMPILATION.

Star Gossip Magazine este partener media al acestui proiect muzical.

See Also

ENJOY!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top