Now Reading
Lori (Loredana Ciobotaru de la Vocea Romaniei) a lansat videoclipul primului single “Sarutul”

Lori (Loredana Ciobotaru de la Vocea Romaniei) a lansat videoclipul primului single “Sarutul”

Lori a lansat in aceasta seara videoclipul pentru primul single din cariera solo. Piesa se numeste “Sarutul” si a fost compusa de baietii de la Carla’s Dreams si produsa de Lukone, iar chitara Alex Caliman (chitaristul din band-ul INNEI).

Videoclipul a fost filmat in Bucuresti si produs de Global Records, regizor a fost Matei Dima (castigatorul primei editii YouTube Music Awards la categoria “Innovation of the Year” , “Lumea ta” – Carla’s Dreams feat. Loredana), iar iar Director of Photography si editare Bogdan Daragiu (INNA – “Spre mare”, INNA – Rock the Roof Venice Beach, Sasha Lopez feat. Ale Blake & Broono – “Kiss You”)

A fost o adevarata placere sa ma ocup de primul videoclip al lui Lori. E cu siguranta primul, din multe pentru ea. In acesta am vrut sa facem ceva natural si de aceea, majoritatea cuplurilor pe care le vedeti sunt adevarate. Noi doar am vrut sa surprindem acel moment intim dintre ei care este “sarutul”. Echipa Global Records s-a aflat ca de obicei la inaltime si ii multumesc lui Bogdan Daragiu pentru aportul deosebit adus ca director de imagine si editor“.

Lori (Loredana Ciobotaru) este cunoscuta publicului datorita participarii la Vocea Romaniei unde a ajuns pana in semifinale.

Intre 2010-2014, Lori a facut parte din trupa Life on Mars cu care a incheiat colaborarea la inceputul acestui an.

Tot incepand cu acest an, Lori este artist Global Records, firma de management a INNEI, alaturi de Antonia, Lucia, Sasha Lopez, Ale Blake si Broono.

See Also

Lori mi-a atras atentia inca din auditiile de la Vocea Romaniei, este un performer bun, un artist cu care se lucreaza usor si am simtit ca trebuie sa faca parte din Global Records”, a declarat Stefan Lucian, Managing Partner Global Records.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
1
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top