Now Reading
Sore lanseaza un nou videoclip, pentru piesa “Inima”

Sore lanseaza un nou videoclip, pentru piesa “Inima”

Dupa succesul inregistrat de single-ul “Dor sa-ti fie dor”, Sore revine cu o noua piesa, perfecta pentru vara, “Inima”. Piesa a fost compusa de Sore, alaturi de Mihai Andrei si Elena Morosanu, iar versurile au fost scrise de Sore, Elena Morosanu si Diana-Alexandra Moraru.
“Dupa cum spune si titlul piesei, mi-am ascultat si de aceasta data inima si instinctul. ‘Inima’ mi s-a parut cea mai potrivita alegere ca follow-up dupa ‘Dor sa-ti fie dor’. Este o piesa la fel de sincera, al carei mesaj imi doresc sa ajunga tot la fel de aproape de inimile ascultatorilor”, a spus Sore.
Noul single, lansat impreuna cu MediaPro Music, beneficiaza de un videoclip spectaculos, plin de energie si adrenalina, regizat de Alex Fotea si produs de ICLOUD9.
Tinutele artistei au fost realizate de Andra Moga, de coafuri s-a ocupat Ana Maria Cordun, iar machiajul a fost asigurat de Mirela Ecobici.
In cele patru zile de filmare, Sore a facut wakeboarding la Snagov, in locatia Dolce Vita, cu ambarcatiunea Nautique Super Air 210, a filmat pe malul marii, la Briza Pub & Beach din Mamaia, in preajma hotelului Orfeu, si a sarit in tandem cu parasuta, la TNT Brothers, pe Aerodromul Clinceni.

A fost un clip plin de peripetii! Am depins de vreme, care ne-a cam jucat feste, motiv pentru care am si filmat pe parcursul a mai multor zile. ‘Inima’ este unul dintre videoclipurile pentru care am lucrat cu extrem de mare placere, am sarit pentru prima oara in viata cu parasuta, special pentru filmari – mereu am cautat un motiv sa aman acest moment, nu aveam suficient curaj. Ma bucur ca am reusit sa introduc intr-un singur clip doua sporturi extreme, saltul cu parasuta si wakeboardingul, pe care il practic de un an”, a mai spus artista.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top