Now Reading
Ruby face o declaratie sincera – Tu (Inima si sufletul)

Ruby face o declaratie sincera – Tu (Inima si sufletul)

“De la distanta” am vazut o Ruby sensibila, dar la fel de pasionala, acum artista lanseaza single-ul “Tu (inima si sufletul)”.
Single-ul “Tu (inima si sufletul) este prima colaborare a artistei cu casa de productie deMoga Music si este compus de catre Marius Moga, Loredana Cavasdan, Liviu Teodorescu, What’s UP, Ioachim “Achi” Petre, Robert Toma si Ionut “Yogi” Vasilache.
Pentru aceasta piesa am lucrat cu echipa deMoga si a fost o experienta foarte tare! Cand eram mica, cele mai mari visuri ale mele erau sa lucrez cu Smiley, Alex Velea si Marius Moga. Toate 3 mi s-au implinit, asa ca sunt foarte, foarte fericita, asa cum sper sa fiti si voi, dupa ce ascultati piesa”, povesteste Ruby.
Piesa “Tu (Inima si sufletul)” se bucura deja de succes in concertele pe care Ruby le are in intreaga tara. Sincera si cu aceeasi energie debordanta, Ruby il diferentiaza, in noul single, pe acel “TU” de Bruno Mars, Johnny Depp, Pharrell, Jay Z, Smiley, Alex Velea, What’s UP sau Marius Moga, pentru ca el este “inima si sufletul”.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top