Now Reading
JerryCo si Proconsul canta piesa “Asa trec anii” pe strazile din Bucuresti, in cel mai recent videoclip

JerryCo si Proconsul canta piesa “Asa trec anii” pe strazile din Bucuresti, in cel mai recent videoclip

JerryCo si Proconsul lanseaza videoclipul piesei “Asa trec anii”, un single care va ramane pentru totdeauna in sufletele fanilor.

Cu un mesaj motivational, dar usor melancolic, single-ul “Asa trec anii” este compus de catre Gabriel Huiban, JerryCo si Bodo, solistul trupei Proconsul. Surpriza single-ului “Asa trec anii” sunt versurile unei strofe din poezia “Glossa”, a lui MIhai Eminescu. Versurile lui Mihai Eminescu se integreaza perfect in atmosfera si in mesajul piesei, iar fuziunea inedita dintre hip-hop si rock este marcata de interpretarea inegalabila a lui Bodo si cea a lui JerryCo.

Videoclipul a fost filmat in Bucuresti pe parcursul a trei zile si urmareste firul epic al versurilor care vorbesc intr-un stil “dureros de dulce” despre cat de repede trece timpul. Clipul surprinde, printre altele, scene cu un tanar JerryCo si prima lui dragoste, dar si o confesiune reminiscenta a rapper-ului ajuns la maturitate, pe care o face in fata celei mai dragi fiinte din viata lui.”, declara JerryCo.

Videoclipul “Asa trec anii” este regizat de catre OnX Media / GFS Production si rememoreaza unele dintre cele mai frumoase etape din viata unui om, de la inocenta copilariei pana la descoperirea iubirii adevarate. “Asa trec anii” vorbeste despre cat de repede trece timpul si despre motto-ul unei vieti de calitate: trebuie sa adaugi viata anilor si nu ani vietii.

See Also

Daca pe JerryCo l-am ascultat recent in feat-ul cu Alex Vasilache in single-ul “Campion” si l-am vazut alaturi de Leonard Doroftei in videoclip, baietii de la Proconsul au lansat in urma cu cateva luni single-ul si videoclipul “Esti fata pentru care cant”.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top