Acum citește
Skizzo Skillz si Anna May arunca Brasovul in Aer!!

Skizzo Skillz si Anna May arunca Brasovul in Aer!!

Cei doi artisti lanseaza astazi piesa ‘Bum Bum’, marcata de ritmuri fun-pop si compusa in studiourile Hahaha Production. Fiorii pulsatili pe care ni-i transmite melodia sunt parca o transpunere sonora a celebrilor deja fluturi care isi fac aparitia in stomac atunci cand ne indragostim irational, vulcanic, intempestiv. Anna May este de parere ca piesa se incadreaza unui gen denumit de ea “happy-hardcore”, identificandu-se total in tonul optimist al acesteia.

Cand am ascultat pentru prima data piesa scrisa de Serban Cazan si Alex Velea in studio-ul HaHaHa, am simtit ca ma indragostesc. Pot spune ca a fost iubire la prima auditie!

Videoclipul, in regia lui Valentin Narcis Sturzu, a fost filmat in Brasov, orasul in care Anna s-a nascut si si-a desavarsit studiile de canto si balet. Filmarile au durat o zi intreaga, iar artista a schimbat mai multe tinute urbane. Cu ocazia filmarii aceasta a facut si o schimbare curajoasa de look, vopsindu-si parul intr-un verde electrizant. Rebela, dar cu un aer ingenuu, senzuala si jucausa, astfel o veti regasi pe Anna May.

Alaturi de Anna si Skizzo ajungem in Cetatea Brasovului, Piata Sfatului, strada Michael Weiss, aproape de Biserica Neagra sau Turnul Alb. Buna dispozitie si fericirea sunt coordonatele care va vor ghida vara asta pe ritmuri.. “Bum Bum”!

Vezi și

Anna May s-a remarcat in urma colaborarilor cu Fly Project, fiind vocea pieselor bine-cunoscute “Goodbye”, “Back In My Life” sau “Raisa”.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus