Now Reading
Nick Kamarera lanseaza piesa “Party Bounce”, in colaborare cu VEO

Nick Kamarera lanseaza piesa “Party Bounce”, in colaborare cu VEO

Celebrul dj, producator si remixer, Nick Kamarera, lanseaza o noua piesa house, “Party Bounce”, care va rasuna in cluburile de pretutindeni.

Piesa a fost produsa de catre Nick Kamarera, in studiourile NK Studios, iar vocea ii apartine lui VEO, artist despre care veti afla mai multe detalii in viitorul apropiat.

Agenda evenimentelor clubbing va fi completata vara aceasta de piesa “Party Bounce”, atat ca party starter, cat ca energizant in mijlocul petrecerii si va fi inclusa, alaturi de piesa “Ego” (feat Chris Mayer), pe care a lansat-o in urma cu o saptamana, in setlistul lui Nick Kamarera din cluburi.

Nick Kamarera a mixat de-a lungul timpului cu numerosi dj internationali, fie warm-ups, fie back to back. Printre acestia se numara Tiesto, Voodoo, Tommy Serano, Azzido da Bass, Dj Jurgen, James Zabiela sau Plastik Funk.

See Also

Dupa feat-urile cu Alinka pentru hiturile “Get A Life (Mama Yette)” sau “Nada Mas (Pego Pego)”, Nick Kamarera ne aduce in 2014 o noua prezenta feminina pe piesele sale. Este vorba despre EiLA, artista cu care colaboreaza pentru single-urile “This love”, “Weekend de vara” si “Sunny Summer Day”.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top