Now Reading
Videoclip: Sandra N – “Liar”

Videoclip: Sandra N – “Liar”

Artista a lansat “Liar”, piesa aparte care spune o poveste despre iubire si minciuna, pe ritmuri cu unduiri viclene, care ne duc cu gandul la sinuozitatea minciunilor acide care ard zambete, relatii, vieti. Videoclipul a fost lansat concomitent si prezinta lupta duala dintre cele doua ipostaze ale oricaruia dintre noi – cea luminoasa, calda, protectiva si cea intunecata, impregnata cu aromele nocive ale nesigurantei, inselaciunii, furiei.

Clipul ii are ca si regizor pe Bogdan Paun si DOP Alexandru Muresan (NGM Media) si ne-o prezinta pe Sandra in imagini ireale, demne de o fantezie cinematografica. Ea danseaza printre fulgi diafani care ii ating pielea usor. Pasii o duc spre o usa ce ii deschide o a doua dimensiune, cu tenta cosmica. Aici o vedem dansand senzual, aproape animalic, intr-un spatiu inchis, luptand parca impotriva demonilor din sufletul sau.

Artista a participat activ la compunerea piesei, deoarece, asa cum a povestit chiar ea, se identifica perfect cu mesajul:

Piesa aceasta face referire la clipa in care trebuie sa schimbi ceva in viata ta, cu orice risc; atunci cand viata te pune in fata unei probleme iar tu trebuie sa fii de piatra, chiar daca in jurul tau sunt oameni care se te pot trage inapoi, facandu-te astfel sa uiti ca ti-ai propus o schimbare. “

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top