Now Reading
Deepcentral prezinta “Troublemaker” si “Troublemaker Remix Pack”

Deepcentral prezinta “Troublemaker” si “Troublemaker Remix Pack”

Deepcentral, adica Doru Todorut si George Calin, sunt cei care au oferit publicului din Romania, alaturi de multe alte single-uri de succes, hiturile “O Stea”, “Sus pana la cer” si recentul “Dragostea Invinge”, o piesa sincera si optimista care se bucura de o puternica sustinere din partea posturilor radio/tv si a fanilor.

Reprezentati de Universal Music Romania si Forward Agency, Deepcentral revine cu “Troublemaker”, varianta in limba engleza a celui mai recent videoclip regizat de acelasi Slava Sirbu, impreuna cu un pachet de remix-uri produse de trei dintre cei mai in voga remixer-i romani.

Manuel Riva este nimeni altul decat George Calin, “jumatate” din Deepcentral, el fiind totodata DJ-ul si producatorul principal al formatiei, calitatile creative ale lui fiind unele evidente. Manuel Riva este pseudonimul sub care George desfasoara activitatile de DJ si Remixer, unul dintre primele sale materiale fiind abordarea deep house a piesei Troublemaker.

Remix-ul lui Odd a fost realizat in studiourile Fly Records care apartin trupei Fly Project. Pana la remix-ul pentru Deepcentral, Odd a mai realizat remix-uri celebre pentru Fly Project, Antonia, Akcent, Raluka, Amna dar si alte remix-uri incluse pe compilatii internationale.

See Also

Paul Damixie face parte din echipa de productie HaHaHa Production si formeaza, alaturi de Lee Heart, una dintre cele mai tonice trupe romanesti – Radio Killer, cu care a cunoscut succesul international. Ca producator si remixer, Paul Damixie a lansat peste 40 de remixuri in colaborare cu label-uri din Marea Britanie, Italia, SUA si Romania, pentru zeci de artisti de renume.

Deepcentral pregateste in continuare un nou single surpriza, colaborare cu un nume international. Data lansarii va fi anuntata in scurt timp.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top