Now Reading
Trupa Hi-Q isi ia adio de la fani

Trupa Hi-Q isi ia adio de la fani

Cu peste 1000 de concerte la activ, 26 de videoclipuri ?i 8 hituri No 1, membrii uneia dintre cele mai iubite trupe din Romania deschid usile unor noi inceputuri odata cu celebrarea a 18 ani de activitate.
Cu aceasta ocazie, trupa se intoarce in locul in care a inceput succesul, acum multi ani – pe malul marii, la apus, alaturi de prieteni, in cadrul emisiunii lui Teo Trandafir. Emisiunea aleasa este una cu incarcatura simbolica, Hi-Q debutand in emisiunea “Teo si Mircea”, in urma cu 16 ani.
Astazi, in cadrul emisiunii “Plaja lui Teo”, au fost rememorate cele mai importante momente din istoria trupei si au fost dezvaluite planurile fiecaruia dintre cei 3 membri. Seara de 31 iulie se va incheia cu un concert Hi-Q la “Crema Beach” din Mamaia, unde trupa isi asteapta fanii pentru o ultima reprezentatie live cu cele mai iubite hituri precum “Un minut”, “Gasca mea”, “Razna”, “Asa-s prietenii”, “Buna diminea?a” sau “Dor de tine, dor de noi”.

Mihai, Florin si Dana raman in atentia publicului cu proiecte individuale:

Pentru mine, viitorul inseamna multa liniste in sanul familiei mele si muzica facuta pentru suflet si nu pentru comert. Cele cateva idei care nu au legatura cu muzica si la care am inceput sa lucrez, le tin deocamdata pentru mine si voi vorbi despre ele la momentul potrivit. Au fost 18 ani cu bune si rele, ani din care am invatat multe si care se incheie foarte frumos pentru mine si colegii mei. Sper ca muzica Hi-Q sa ramana un motiv de bucurie. Le mul?umesc tuturor pentru tot“, declara Dana Nalbaru.

Politica este continuarea procesului prin care imi doresc sa inspir, cu pragmatism si responsabilitate, generatiile viitoare. Din anul 2010, sunt membru al Partidului Social Democrat si mi-am promis ca, in calitate de deputat, sa imi asum toate proiectele menite sa descopere si sa dezvolte potentialul urias pe care tinerii tarii noastre il reprezinta si care, de ce sa nu spunem lucrurilor pe nume, este prea putin mediatizat sau fructificat. In acest sens, am initiat Legea Voluntariatului, care a fost promulgata cu succes in Parlament, urmand sa dezvolt numeroase alte proiecte”, declara Mihai Sturzu.

See Also

Inovatiile online pe care le-am realizat alaturi de Hi-Q sunt baza noului meu proiect – o agentie digitala dedicata artistilor. Avem deja 10 artisti pe care ii promovam online, printre care amintesc Deepcentral, Voltaj, Alb Negru, Narcotic Sound, DJ Sava. De acum ma voi dedica 100% acestei agentii digitale in care imbin cele doua pasiuni ale mele din ultimii 18 ani: muzica si internetul”, spune Florin Grozea.

, visul unor tineri de numai 16 ani, a cucerit inimile romanilor si a creat muzica unei generatii, iar melodiile lor au ocupat primele pozitii in topurile de specialitate si au devenit laitmotive pentru publicul de pretutindeni.
Pe langa numeroasele hituri, Hi-Q este prima trupa muzicala din Romania care a moderat emisiuni ale celor mai importante posturi tv din Romania – Antena1, Prima TV, National TV, Acasa TV, TVR2, Antena2, TVR1. Continuand linia premierelor, Hi-Q este prima trupa care isi lanseaza un site (1999), formeaza primul fanclub online, deschide prima televiziune online in 2008, creaza primul blog al unui artist roman, lanseaza primul single digital cu vanzare stradala si lanseaza prima pagina de Facebook a unui artist din Romania.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top