Now Reading
ELLIE WHITE a oprit circulatia in Londra

ELLIE WHITE a oprit circulatia in Londra

Sexy si indrazneata, Ellie White continua sa suprinda cu fiecare aparitie. In cel mai nou videoclip pentru piesa ZI CEVA, Ellie, sub coordonarea stilistei Carmen Negoita, a ales tinute non-conformiste, care au facut londonezii sa intoarca privirea dupa Ellie, una dintre cele mai sexy romance.

Styling-ul ales ne prezinta o alta Ellie White, mai provocatoare ca oricand, iar videoclipul combina imagini cu Ellie, zambitoare si optimista, dar si misterioasa, intr-un oras de poveste, Londra.

Filmarile videoclipului “Zi ceva” au durat 3 zile, echipa de productie dorind sa surprinda dinamica si efervescenta londoneza, iar Ellie este filmata in cele mai reprezentative locatii ale metropolei. Si de aceasta data, Ellie a ales sa lucreze cu Alex Ceausu, regizorul alaturi de care a colaborat la patru videoclipuri.

Alex reuseste sa ma suprinda de fiecare data. Acesta este al cincelea videoclip lucrat impreuna si simt ca suntem o echipa bine sudata“, declara Ellie White.

Piesa “Zi ceva”, cel mai nou single ELLIE WHITE, a fost foarte bine primit de fani, vizulizarile si comentariile primite pe contul oficial de facebook, https://www.facebook.com/EllieWhiteMusic, au facut-o pe artista sa ia decizia de a realiza si videoclip.

See Also

ZI CEVA este o piesa care imi place foarte tare. Am mizat pe ea pentru ca este o piesa optimista, potrivita pentru vara. Parerile fanilor mei mi-au confirmat ca este o piesa buna, asa ca acest videoclip este un cadou pentru ei. Sper sa va placa“, continua Ellie.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top