Now Reading
Trupa ONE lanseaza un nou videoclip cu Superstare

Trupa ONE lanseaza un nou videoclip cu Superstare

Trupa ONE, cei mai simpatici indragostiti din showbiz-ul romanesc, lanseaza astazi un nou videoclip ce te va duce pentru cateva minute in cea mai tare calatorie imaginara, cu #superstare. Criss si Vlad, cuplul indragit de milioane de fani din Romania si nu numai, au pregatit cel de-al treilea videoclip din cariera trupei, pentru piesa “Superstare”.

Cei doi indragostiti au filmat videoclipul in timpul celei mai recente vacante in Grecia, unde timp de 15 zile si-au reincarcat bateriile in cel mai placut mod: au facut plaja, s-au relaxat la piscina, au innotat, au fost la shopping, au vizitat multe monumente istorice, dar au si muncit, pentru ca o parte din zilele de vacanta au fost dedicate filmarii videoclipului.

Astfel, Criss si Vlad au dedicat multe ore filmarilor care au avut loc in mai multe locatii: la Acropole, la lacul Marathon unde este si singurul baraj de marmura din lume, la Schinias – o plaja rezervatie naturala, la unul dintre cele mai mari outlet-uri din Europa unde au facut si shopping, intr-un trip de off road si in multe alte locatii.

A fost o vacanta cu superstare in care ne-am simtit minunat, in care am invatat foarte multe despre istoria Greciei, am ascultat multa muzica, am citit, ne-am odihnit, am mancat cele mai delicioase mancaruri grecesti si ne-au facut prieteni noi.”, au povestit Criss si Vlad.

Nu a fost genul de vacanta de mers in cluburi, ci ne-am dorit sa ne imbogatim experianta personala cu informatii noi si valoroase, care sa ne hraneasca spiritual si intelectual si dupa vacanta. In plus, este prima data cand m-am bronzat. Nu am stat niciodata la plaja pana acum si sunt foarte incantata de noua nuanta a pielii mele.”, a marturisit incantata Criss.

Una dintre amintirile cele mai dragi ale celor doi artisti este din Atena, unde au fost recunoscuti de catre personalul tavernei unde luau masa.

See Also

Am mers sa luam masa de pranz la cea mai veche taverna greceasca din Atena unde surpriza a fost ca majoritatea staff-ului era alcatuit din romani, inclusiv bucatarul sef. Nostim a fost ca la un moment dat, spre disperarea patronului, nimeni nu mai lucra, toti erau la masa noastra care intre timp fusese umpluta cu tot felul de deserturi din partea casei, inclusiv cu pepene rosu pe care au mers special sa il cumpere pentru Criss pentru ca nu era in meniu.”, a spus Vlad.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top