Now Reading
Videoclip: Ed Sheeran – “Don’t”

Videoclip: Ed Sheeran – “Don’t”

Dupa ce a impresionat cu videoclipul piesei “Sing”, in care apare alaturi de Pharrell Williams, Ed Sheeran isi surprinde fanii cu un nou material video, filmat pentru single-ul “Don’t”. Materialul video va atrage cu siguranta atentia publicului datorita prezentei lui Phillip Chbeeb aka PacMan, un celebru si talentat dansator de hip-hop.

Miscarile pe care le pune in scena PacMan sunt cu adevarat spectaculoase si se potrivesc perfect cu ritmurile noului single marca Ed Sheeran. Fara urma de indoiala, regizorul Emil Nava si-a demonstrat si de aceasta data maiestria, videoclipul “Don’t” fiind unul interesant si energic.

Piesa “Don’t” este produsa de Rick Rubin si Benny Blanco si este cea de-a doua melodie extrasa de pe discul “X”, lansat in luna iunie 2014. Intrebat daca noul single pe care il promoveaza face referire la vreo fosta relatie, artistul britanic a declarat ca “da, este vorba despre o iubire din trecut”, dar a tinut sa precizeze ca piesa nu face niciun fel de referire la Taylor Swift.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top