Now Reading
Ruby lanseaza videoclipul “Tu (Inima si Sufletul)”, pentru cei 1.000.000 de fani de pe Facebook

Ruby lanseaza videoclipul “Tu (Inima si Sufletul)”, pentru cei 1.000.000 de fani de pe Facebook

Asa cum a promis, artista lanseaza videoclipul “Tu (Inima si Sufletul), un cadou special pentru cei 1.000.000 de prieteni virtuali.
Asa am planuit de la inceput. Mi-am dorit ca in momentul in care voi 1.000.000 de prieteni pe Facebook sa lansez acest videoclip. Soarta a facut ca lucrurile sa coincida si totul sa fie gata cand am atins acest numar, lucru care nu poate decat sa ma bucure! Mai exact, ne-am tot dorit sa filmam intr-o joi. Era cea mai libera zi a saptamanii pentru mine, numai ca am amanat fimarile de cel putin 10 ori. De cateva ori din cauza vremii care, pur si simplu, nu ne lasa sa filmam, de cateva ori din cauza concertelor mele si de alte cateva ori din cauza filmarilor pentru proiectele TV in care sunt implicata. Iar cand am avut totul gata, tocmai “implinisem” 1.000.000 de prieteni pe Facebook! Ce poate fi mai frumos?! 🙂 Oricum acesta este doar inceputul unei serii mari de surprize. O sa vedeti pe parcurs la ce ma refer“, declara Ruby.

Clipul este regizat de Lazar Cercel si este unul dintre cele mai spectaculoase proiecte facute in Romania in ultimii ani. Foarte multe locatii, foarte multa figuratie si mai ales machiaje extrem de spectaculoase, care au reusit sa dea viata unor personaje ca Johnny Depp, Pharrell Williams sau Bruno Mars.

“Desi am filmat mai bine de 48 de ore la acest clip, nu pot sa spun ca a fost obositor. Sincer, nu m-am simtit niciodata asa de bine la o fimare. Ma bucur ca am fost inconjurata de prieteni, cu care mai degraba am petrecut decat am muncit. Oricum personajul cel mai amuzant a fost fara indoiala What’s UP, zis si Omul Orchestra. Nu a stat locului o secunda: a batut la tobe, a dat salturi… Bine… Mult spus a dat salturi, mai mult a cazut :)), dar ne-am distrat de minune! Sunt foarte mandra de acest clip si vreau sa le multumesc tuturor!“, adauga Ruby.

Piesa “Tu (Inima si Sufletul)” este produsa in studiourile DeMoga, impreuna cu Cat Music, la care a lucrat o armata de oameni: Marius Moga, What’s Up, Yogi, Loredana Cavasdan, Achi si Robert Toma.

See Also

Cu Ruby am tot colaborat de-a lungul timpului. Piesa asta i-a venit manusa. Am lucrat repede cu ea pentru ca, pe langa faptul ca e un artist foarte profesionist, este un om foarte vesel si cu multa energie, exact ca si cantecul!“, a spus Marius Moga.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top