Now Reading
Inna va lansa EP-ul “Summer days”

Inna va lansa EP-ul “Summer days”

INNA a pregatit de-a lungul acestei veri un material surpriza pentru fanii ei. EP-ul se numeste “Summer Days” si cuprinde 4 piese: “Take Me Higher”, “Low”, “Devil’s Paradise” si “Body and the Sun”.

Piesele au fost produse de baietii de la Play&Win, impreuna cu Axident (“Talk Dirty” – Jason Derulo feat. 2Chainz) si “Wiggle Wiggle” -Jason Derulo feat. Snoop Dogg), Corey Chorus (“Rihanna’s “Cheers” and “Made in the USA” – Demi Lovato) si Georgia Ku.

Aceste piese au fost compuse si lucrate in perioada sesiunilor pe care echipa Global Records le-a organizat in Mamaia, Ibiza, Los Angeles si Copenhaga anul acesta. Datele de lansare pentru fiecare piesa au fost anuntate pe pagina oficiala de Facebook a INNEI: 25 august – “Take Me Higher”, 1 septembrie – “Low”, 8 septembrie – “Devil’s Paradise” si 15 septembrie Body and The Sun.

In plus, INNA pregateste multe alte surprize pentru fanii ei care vor fi dezvaluite in urmatoarea perioada, in saptamanile in care se vor lansa piesele.

Pentru acest EP, INNA a facut o sedinta foto cu fotograful Tibi Clenci, la mare in Romania.

Summer Days” este un cadou special pe care vreau sa il ofer fanilor mei, acum pe final de vara, tocmai pentru ca vreau ca prin aceste piese, sa pastreze energia si atmosfera de vacantain fiecare zi din an. Abia astept sa le asculte!, a spus INNA.

See Also

Acest EP va fi lansat impreuna cu Atlantic Records, casa de discuri cu care INNA a semnat anul acesta.

INNA urmeaza sa sustina un concert in Istanbul, la festivalul GNC, eveniment la care vor fi prezenti si Rita Ora si Pharell. In septembrie si octombrie, urmeaza noi turnee in America Latina si Japonia.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top