Now Reading
INNA lanseaza “Take Me Higher” – prima piesa de pe EP-ul “Summer Days”

INNA lanseaza “Take Me Higher” – prima piesa de pe EP-ul “Summer Days”

Piesa se numeste “Take Me Higher” si a fost produsa de Play&Win si compusa de ei impreuna cu Georgia Ku, Tom Meredith si J Hart (a compus “Good Time” – INNA ft. Pitbull si a lucrat cu artisti precum Justin Bieber, David Guetta, Jason Derulo, Trey Songz, Olly Murs, Cee-Lo, Timeflies, Flo-Rida, Wynter Gordon, Wretch 32).

“Take Me Higher” este lansata impreuna cu o videoclip online care cuprinde video update-uri din concertele Innei. Acest EP este un bun prilej de a sarbatori cei 6 ani de cand INNA si-a inceput cariera.

Urmatoarele piese de pe “Summer Days” vor fi lansate pe 1 septembrie – “Low”, 8 septembrie – “Devil’s Paradise” si 15 septembrie – “Body and the Sun”.

Piesele au fost produse de baietii de la Play&Win, impreuna cu Axident (“Talk Dirty” – Jason Derulo feat. 2Chainz) si “Wiggle Wiggle” -Jason Derulo feat. Snoop Dogg), Corey Chorus (“Rihanna’s “Cheers” and “Made in the USA” – Demi Lovato) si Georgia Ku.

Aceste piese au fost compuse si lucrate in perioada sesiunilor pe care echipa Global Records le-a organizat in Mamaia, Ibiza, Los Angeles si Copenhaga anul acesta.

See Also

Summer Days” este un cadou special pe care vreau sa il ofer fanilor mei, acum pe final de vara, tocmai pentru ca vreau ca prin aceste piese, sa pastreze energia si atmosfera de vacantain fiecare zi din an. Abia astept sa le asculte!, In plus, vreau sa le multumesc pentru ca de 6 ani sunt alaturi de mine si ma sustin in fiecare pas al carierei mele. Imi doresc sa nu va dezamagesc niciodata”, a spus INNA.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top