Now Reading
Noutati de la Akcent: “Every time (Turn My Life Around)” feat. Ronnie Bassroller

Noutati de la Akcent: “Every time (Turn My Life Around)” feat. Ronnie Bassroller

Akcent lanseaza o noua piesa ce va sparge boxele cluburilor, “Every time (Turn My Life Around)”, in colaborare cu Ronnie Bassroller, un DJ si producator indian.
Akcent se bucura de un mare succes in randul publicului din India, iar in urma numeroaselor concerte sustinute acolo, s-au legat si colaborari cu artisti locali, de data aceasta cu un exponent al scenei de electro-dance house. In trecut, tot datorita vizitelor in India, Adrian Sina a cooptat-o pe Anushka Manchanda pentru a-si adauga vocea pe o varianta a hitului “I’m Sorry”.
Akcent si Ronnie s-au cunoscut in urma cu 2 ani in timpul unuia dintre show-urile sustinute de artistul roman, iar de atunci Adrian Sina a apelat la el pentru diverse productii muzicale. Acum au decis ca este momentul unei colaborari consistente, astfel a rezultat prima lansare oficiala Akcent feat. Ronnie Bassroller, pentru piesa “Every time (Turn My Life Around)”, unde vocea lui Adrian se imbina perfect cu sound-ul de electronic dance music, genul preferat de Ronnie.
Piesa se bucura si de un videoclip inspirat de formatul filmuletelor de pe reteaua Vine, disponibil deja pe YouTube.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top