Now Reading
17 ani de Radio Deea

17 ani de Radio Deea

Incepand din 2007 cand radioul din FM a trecut in online cu o noua echipa, muzica curge neintrerupta de publicitate sau anunturi platite de orice fel. Asculti doar muzica, 24 din 24, 365 zile pe an. Nu ai nevoie de abonament sau alt fel de plata ca sa asculti. Iti trebuie doar chef de dance.Radio DEEA nu este un business in format radio. Este visul unei echipe de voluntari care isi urmaresc pasiunea pentru muzica electronica la ore tarzii din noapte in fiecare saptamana. Nu e un hobby de weekend sau de timp liber. Fiecare DJ din echipa respecta audienta si lupta sa o tina online si dance.
Din Cluj pana in Constanta, din Onesti pana in Alexandria, din Tokio pana in Caracas, toti uniti de pasiunea pentru muzica electronica.
Petrecerea de 17 ani: una dintre foarte putinele ocazii pe an cand toti DJ Radio DEEA petrec timp impreuna. Si de data asta alaturi de invitatii lor speciali din muzica, media si fanii directi.
Evenimentul va fi prezentat de Adora si Superchill, iar cele mai tari hituri ale momentului vor fi aduse de artisti de top sau de solisti talentati din noul val: Nicole Cherry, Otilia, Betty Blue, Ovi, REEA, Sarah JSun, Alexandra Craescu, Mike, Vera, Lara Moco, John Diamond, Sotto Inteso feat. Anna, Alyanna Lu, Georgia Dascalu, Bibi, Tiare, Roxanne, Jon Brian si Rachel Reed.
Vino sa vezi cine si cum face Radio DEEA, miercuri 10 septembrie in Club Hermes (Centrul Vechi, Bucuresti) de la ora 6 seara…. etc
Eveniment sustinut de: Club Hermes, Heineken si Sofia Elini Beauty Center.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top