Now Reading
Senzuala Otilia lanseaza videoclipul hitului “Bilionera”

Senzuala Otilia lanseaza videoclipul hitului “Bilionera”

Dupa ce a cucerit deja numeroase tari cu piesele sale, Otilia, senzatia acestei veri, a lansat un videoclip senzual pentru super hitul “Billionera”. Cu un ritm ametitor de reggaeton, Bilionera reuseste sa-ti ghideze miscarile si sa te faca sa fredonezi versurile inca de la prima ascultare. Clipul o prezinta pe Otilia in piscina, imbracata intr-un costum de baie foarte sexy si dansand energic si provocator insotita de cateva fete frumoase.

Otilia-concert
“Bilionera” este pe val si in afara Romaniei, ocupand primul loc in topurile din Bulgaria si fiind printre cele mai cautate 7 piese din aplicatia Shazam in Turcia. Otilia a cunoscut succesul si cu alte piese in tari precum Italia, Elvetia, Slovenia sau Rusia.

Otilia are deja concerte in afara tarii, pana acum in Albania, iar incepand cu 4 octombrie va incepe un turneu national in Bulgaria. “Ne aflam in pline negocieri cu agentii din Turcia, Israel si Azerbaijan pentru organizarea de alte turnee” ne-a declarat managerul Otiliei Ionut BEJINARIU. Oriunde se duce umple locurile, iar dupa evenimente face sute de poze si da autografe.

shows (1)

Videoclipul este unul incendiar, filmat la o piscina de fite din capitala, în care danseazA extrem de provocator alAturi de alte fete.

See Also

Artista si-a descoperit talentul muzical inca de la 3 ani, iar primul contact cu industria muzicala l-a avut la varsta de 17 ani. De atunci, Otilia a lansat cateva piese ca “Amor Real”, “Dragoste sau nu” sau “On Fire”, iar pentru viitor si-a propus sa ofere noi si noi hituri cu care sa incante publicul.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top