Now Reading
Emil Lassaria lanseaza primul album EDM din Romania

Emil Lassaria lanseaza primul album EDM din Romania

Emil Lassaria a pregatit un nou set de piese care va electriza cluburile incepand cu toamna aceasta. Piesele reprezinta o premiera pentru Romania, fiind primul material EDM (electronic dance music) din tara noastra, demonstrand inca o data ca Lassaria este un deschizator de drumuri in materie de muzica de club.

Reunite in albumul online “Read My Lips”, DJ-ul ne face simturile sa vibreze cu 9 piese, fiecare continand un ingredient savuros prin care intrupeaza o senzatie diferita, permitand astfel publicului sa isi regaseasca starea de spirit de-a lungul ascultarii materialului.
Pentru mine muzica e principala motivatie, de a ma trezi dimineata de a merge mai departe, de a ramane . Am ales EDM pentru c? imi place sa ofer oamenilor energie pozitiva, iar EDM-ul este enegie pura”, a declarat Emil Lassaria.

Piesele se bucura fiecare de cate un videoclip online inspirat din formatul filmuletelor de pe platforma Vine. Videoclipurile acompaniaza perfect soundul fiecarei piese, fiind o reprezentare vizuala a beat-urilor mixate in maniera inedita de Emil Lassaria.

Tracklist:

1. Ready for the drop

2. Kalunga

3. Red Carpet

4. Sunshine

5. Endless Summer

6. Read My Lips

See Also

7. Up, up

8. Young and Restless

9. Crushing Minds

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top