Now Reading
Alessia lanseaza “Fata Rea”, noul single si videoclip

Alessia lanseaza “Fata Rea”, noul single si videoclip

Alessia lanseaza noul single si videoclip “Fata Rea”, o productie Red Clover Media in regia lui Alin Surdu.

Pentru videoclipul noului single, Alessia a filmat peste 16 ore intr-un studio din Bucuresti, mai multe efecte speciale fiind adaugate in procesul de post-productie. Intreaga echipa care a participat la realizarea acestui clip: make-up – Larisa Bejan, styling – Alexandru Simedru, hair styling – Georgiana Serban (Geta Voinea Factory), Hannami Shoe, coregraf – Rares Ene ; a contribuit la transformarea Alessiei intr-o fata rea veritabila, atat prin look cat si prin atitudine.

Alessia este fata rea care incearca sa-l ademeneasca pe baiatul bun, apeland la priviri provocatoare, dansuri lascive si cadouri traznite de la Smuff.ro.

Toamna aceasta se poarta fetele rele, fetele cu atitudine, care stiu ce vor si nu le e teama sa ceara ce li se cuvine. Un sfat pentru baieti, cum spune si piesa: “In cuvinte putine, misca-te bine”, adica lasati-va condusi de fete si urmati-le pentru ca ele stiu cel mai bine cum sa faca sa mearga lucrurile intr-o relatie.”, a spus Alessia.

See Also

Single-ul “Fata Rea” a fost compus in Tabara de Muzica, de Cristian Tarcea si Alin Radu, apoi de productie ocupandu-se iRonic impreuna cu echipa de producatori de la DeMoga Music.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top