Now Reading
Dorian Popa a filmat primul videoclip din cariera solo, pentru piesa “Pe placul tau”

Dorian Popa a filmat primul videoclip din cariera solo, pentru piesa “Pe placul tau”

Dorian Popa, cel mai sexy cantaret din Romania, a filmat saptamana trecuta primul videoclip din cariera solo, pentru piesa “Pe placul tau”, compusa de Mihai Boldea (Mahia Beldo) si Claudiu Polk (Doddy).

Filmarile, in regia lui Richard si Claudiu Stan, au durat peste 12 ore si au avut loc la Curtea Domneasca, un ansamblu residential din Domnesti, judetul Ilfov si la Branesti, Vadul Anei, pe o sosea inchisa. “Am filmat niste cadre foarte frumoase, cei doi regizori sunt extrem de talentati, am lucrat excelent impreuna”, a spus Dorian.

Tinutele artistului au fost asigurate de Dress Box by Dorian Popa, iar machiajul si coafurile, de Beauty Box by Dorian Popa. Clipul spune o poveste de dragoste antrenanta si inedita: personajul masculin (Dorian Popa) se indragosteste de o tanara atragatoare (Livia Baron), iar aceasta il provoaca la o cursa de masini.

Sper ca noul meu videoclip sa fie pe placul tuturor si imi doresc ca fanii mei sa il asocieze cu piesa”, a marturisit Dorian.

See Also

“Pe placul tau” este produsa in studiourile Scandalos Music/Musicexpert Company pentru MediaPro Music. Daca in piesa sa de debut, “Cat trei”, Dorian isi sfatuia fanii sa traiasca viata la maximum, artistul are acum un nou indemn, destinat in principal barbatilor: “Mesajul piesei este sa faci pe plac femeii de langa tine, dar sa ramai barbat! Pe scurt, sa ai grija sa o faci fericita, dar sa nu uiti de lucrurile care te fac pe tine fericit”, a spus tanarul cantaret.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top