Now Reading
Videoclip: Andreea Balan – “Super soaker”

Videoclip: Andreea Balan – “Super soaker”

Andreea Balan reuseste performanta unica in showbizz-ul romanesc de a se reinventa la fiecare single nou lansat. Pentru cel mai recent videoclip al sau “Super Soaker”, o productie muzicala internationala realizata de o echipa de compozitori americani si caraibieni, Andreea joaca rolul unei regine africane, care reuseste sa isi domine supusii, prin energia exploziva si carisma pe care le emana.
Piesa “Super Soaker” este o colaborare cu un celebru artist caraibian, Skinny Fabulous, cantaret de soca premiat in intreaga zona a Americii Centrale si Caraibe, pentru muzica sa exceptionala.

Videoclipul piesei “Super Soaker” realizat de regizorul Anthony Icuagu, o transpune pe Andreea in diverse cadre specific africane, realizarea acestora fiind o adevarata provocare pentru echipa de productie care a lucrat intens cateva zile la crearea lor. Pentru videoclipul piesei “Super Soaker”, Andreea a schimbat nu mai putin de sase tinute sexy, aceastea fiind achizitionate special de la New York.

Odata cu lansarea noul single “Super Soaker”, Andreea Balan lanseaza si un nou concept de show, salbatic si super sexy: AFRICAN SHOW. Asa cum ne-a obisnuit, Andreea a gandit “African Show” ca un adevarat spectacol de revista, ritmurile africane, costumele indraznete cu elemente tribale foarte provocatoare, coafurile si machiajele spectaculoase, fiind doar cateva din elementele noului show.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top