Now Reading
Delia Matache va canta in deschiderea concertului Indila de la Bucuresti

Delia Matache va canta in deschiderea concertului Indila de la Bucuresti

Delia Matache a fost desemnata oficial de managementul artistei INDILA pentru a canta in deschiderea concertului pe care faimoasa artista il va sustine in data de 7 decembrie la Sala Palatului din Bucuresti.
Organizatorii au prezentat o lista cu zece dintre artistii romani de avangarda, insa timbrul vocal al Deliei Matache, originalitatea, prezenta scenica surprinzatoare, tinutele dar si succesul celor mai recente hit-uri ale sale, i-au impresionat pe reprezentantii Indilei, care au desemnat-o drept openning act pentru show-ul de la Sala Palatului.
Delia este, fara doar si poate, una dintre cele mai complete artiste de la noi din tara. De curand a lansat cu succes noul single ”Pe aripi de vant” – deja in heavy-rotation pe toate posturile de radio si televiziune de specialitate, cu peste 5 milioane de http://secured.onlinegambling2014.com vizualizari in doar 3 saptamani de la aparitie pe canalul oficial de youtube.
Aparitiile sale in concerte surprind de fiecare data. Talentul si calitatile vocale, i-au creat Deliei oportunitatile de a canta alaturi de numerosi artisti de notorietate, dar si in acompaniamentul orchestrelor simfonice de interes major.
Pana la momentul intalnirii cu Indila au mai ramas doar cateva saptamani, iar biletele se vand in ritm alert. Cei care nu isi doresc sa rateze ocazia de a fi prezenti la concertul din data de 7 decembrie, isi pot procura biletele de la punctele de vanzare ale retelei Vreau Bilet din Unirea Shopping Center etj.2, Libraria Eminescu, de la Sala Palatului si online prin www.eventim.ro si www.vreaubilet.ro .

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top