Acum citește
Single: Uddi – „Adam si Eva”

Single: Uddi – „Adam si Eva”

Dupa ce a cucerit topurile muzicale alaturi de Delia, cu hitul „Ipotecat”, Uddi revine cu un single solo, „Adam si Eva”, o piesa cu tenta sociala, care vorbeste despre relatii, nepotriviti, violenta si indiferenta, o poveste de viata si, in acelasi timp, un apel catre latura buna din noi:
„Intorc si celalalt obraz cand dai, prea multa violenta aici in Rai!”

Sunt bucuros pentru ca Adam si Eva este o piesa care mi se potriveste foarte bine ca stil muzical si pe care am simtit-o de la inceput. Sper ca cei care o asculta vor aprecia mesajul ei si vor intelege ca violenta nu rezolva niciodata problemele. Din contra, le amplifica. Peace!”, declara Uddi.

Videoclipul este regizat de catre Dan Petcan si filmat la Buftea si are la baza o tema sociala in acord cu muzica si versurile tragicomice. In clip este ilustrata si antiteza dintre persoanele indiferente, care trateaza cu nepasare oamenii din jur si persoanele care incearca sa schimbe ceva si se implica.

Uddi este un artist tanar si talentat, care a colaborat cu artisti consacrati ai muzicii romanesti, precum Delia (Ipotecat), What’s Up (Scumpa domnisoara) sau cu Randi (Prietena ta), iar muzica sa cu influente raggae ii reflecta personalitatea amuzanta si electrizanta. Uddi este genul de artist care reuseste sa transmita publicului intensitatea si pasiunea cu care canta.

Vezi și

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentariile (4)
  • awww girl, i see why you had trouble. it’s not the actual move, it’s dealing with hosting. usually you don’t have to deal with htacess and config files and php unless you have A Lot of pictures or the host doesnt have an easy interface. but you did it! learned stuff you never wanted to know…but you did it! congrats girlfriend.

  • WOW! I’ve just gone through your blog. OMG! You are so incredibly talented. It’s unbelievable what YOU can do with a piece of paper and some stamps and ink! I’m just blown away. I’ll be watching you now! Along with many others, I’d love to know how you made the raindrops. What an awesome finishing touch!

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus