Now Reading
Krystal Mills pariaza pe “(Back to my) Hometown” pentru Eurovision 2015

Krystal Mills pariaza pe “(Back to my) Hometown” pentru Eurovision 2015

Frumoasa artista de origine britanica, Krystal Mills, care a intrat in preselectiile din acest an pentru Eurovision Romania, cu piesa “Everytime I see you”, risca din nou si se arunca in lupta pentru Eurovision Irlanda 2015. Dupa ce a decis sa isi urmeze inima, si nu trendul muzical, mizand pe evolutia sa artistica, Krystal a pregatit o piesa fresh, pop-country, “Hometown”, pe care pariaza ca va reprezenta Irlanda, la competitia muzicala europeana de anul viitor.
“(Back to my) Hometown” a fost produsa de compozitorul american Russell Steedle, iar de versuri s-a ocupat insasi Krystal.

L-am cunoscut pe Russell in luna august a acestui an, prin intermediul unui prieten de-al meu din SUA, care face parte din echipa lui de productie. Am purtat mai multe discutii cu Russell despre acest proiect ambitios, de a reprezenta Irlanda la Eurovision 2015, am ascultat mai multe instrumentale, dar cand am ajuns la “Hometown”, am stiut ca piesa este facuta pentru mine. Am inregistrat piesa la SoundSpace Studios, din Cardiff, detinut de Richard, chitaristul trupei mele Krystal &The Rhinestones, iar acum sunt pregatita pentru ca intreaga lume sa asculte piesa si sa bucure de un sound fresh! Iubesc Irlanda inca de mica, in august 2012 am cantat pentru prima data acolo si am fost foarte bine primita. Am fost foarte bucuroasa sa vad ca trupa Common Linettes, reprezentantii Irlandei la Eurovisionul din acest an, s-au clasat pe locul doi in competitia finala de la Copenhaga , a declarat Krystal Mills.

Krystal Mills are doar 21 de ani, insa o bogata experienta artistica. Isi produce singura piesele, la chitara acustica, de care este foarte mandra, a participat pana acum la cele mai importante festivaluri din Anglia iar primul sau album , “Rodeo clown”, a fost lansat in martie 2013.

Twitter : @theKrystalmills
Facebook Page
YouTube

See Also

Va invitam sa ascultati teaserul piesei “(Back to my) Hometown”, care va fi lansata in intregime in perioada imediat urmatoare!
II uram mult succes lui Krystal Mills la Eurovision 2015!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top