Now Reading
Jasmine Saraj lanseaza single-ul si videoclipul „Alo”, feat Mario Fresh

Jasmine Saraj lanseaza single-ul si videoclipul „Alo”, feat Mario Fresh

Clipe de fericire pe care doar varsta copilariei le poate oferi, momente pline de farmecul inocentei, in care ne zidim fericirea pe visuri, suras si candoare sunt elemente reflectate prin ochii celor 2 artisti, Jasmine si Mario Fresh, in videoclipul „Alo! Alo!”, lansat alaturi de Cat Music.
Piesa „Alo! Alo!” marcheaza cea de-a doua colaborare a tinerilor artisti, dupa single-ul „Merg mai departe”, lansat in urma cu un an, piesa ce a dat titlul unei campanii umanitare pentru copii.
Compusa de catre Catalin Dascalu, piesa „Alo! Alo!” este insotita de un videoclip regizat de catre Alex Ceasu, care ilustreaza energia debordanta a tinerilor artisti, intr-o lume plina de culoare, fericire si fara griji.
Single-ul “Alo! Alo!” a fost lansat in avanpremiera joi, 30 octombrie, in The Vintage Pub, unde Jasmine si Mario Fresh au oferit publicului prezent un show exceptional.
Cariera artistica a frumoasei Jasmine este in plina ascensiune si a inceput la varsta de 6 ani, cand castiga concursul „Mamaia copiilor”, cu piesa „Sunt sic”, compusa de catre Virgil Popescu.
De atunci si pana acum, au urmat numeroase activitati artistice: multe piese, concursuri de dans sportiv, lectii de canto si pian, 3 albume, premii la festivaluri de muzica si prezentarea unor emisiuni tv si ale unor evenimente muzicale, cum ar fi Festivalul Mamaia Copiilor.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top