Now Reading
Videoclip: Radu Sirbu & Dee Dee – “Esti prea perfecta”

Videoclip: Radu Sirbu & Dee Dee – “Esti prea perfecta”

Filmarile au avut loc la Vila 23 din Snagov in regia Ioanei Gomoi, iar cei doi artisti au fost protagonistii unei superbe povesti de dragoste din care nu au lipsit scenele picante.
Desi a fost obositor pentru ca am filmat 16 ore, ne-am distrat maxim. Fara prea multe repetitii am intrat in rol si dupa reactiile celor din jur ne-am descurcat foarte bine, fapt pentru care regizorul de platou nu mai dadea mult asteptatul “Stop”:) Ideea a fost una simpla, am vrut sa demonstram ca perfectiunea consta din mici detalii uneori poate mai putin perfecte si chiar daca adjectivul “perfect” nu are grad de comparatie ne-am asumat acest risc constient cand am vrut sa urcam pe cel mai inalt piedestal prezenta feminina in viata unui barbat”, a declarat Radu Sirbu.
Dee-Dee: “Ne-am bucurat sa punem in viata scenariul la care am contribuit cu totii. Am lucrat alaturi de oameni tineri, talenati si non-conformisti, iar asta ne-a ajutat sa comunicam foarte bine intre noi, astfel incat emotiile care ne incercau au disparut imediat. Pe langa cei doi protagonisti, am avut si un invitat special, care a fost rasfatatul de pe platoul de filmare, catelul meu Thor care desi a fost cuminte ne-a delectat cu diverse momente amuzante. Intreaga experienta a filmarii clipului a fost o provocare, fiind pentru prima data cand a trebuie sa joc un rol, insa accept orice ma scoate din zona mea de confort, atunci ma simt mai vie ca niciodata”.
„Esti Prea Perfecta” este o productie Rassada Music in colaborare cu Cat Music, iar textul si versurile piesei au fost semnate de Radu si Ana Sirbu.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top