Now Reading
Anda Adam s-a dezbracat de “scut” in noul sau videoclip

Anda Adam s-a dezbracat de “scut” in noul sau videoclip

Artista a lansat astazi videoclipul noului single, ‘Gloante oarbe’.in regia lui Alex Ceausu. In pofida frigului, Anda, asa cum spun chiar versurile piesei, a renuntat la ‘scutul ce-l are pe ea’, filmand dezbracata intr-o cada cu apa, sub tirul gloantelor ce au lovit-o din plin.

Sub o ploaie de gloante a filmat intreaga figuratie, acestea lovindu-i asemeni cuvintelor grele, a minciunilor, ce consuma o relatie, spulbera vise, dezbina destine.

Filmarea a avut loc in Buftea, acolo unde Anda si intreaga echipa au transformat platourile intr-un adevarat teren de trageri.

Piesa a fost compusa de catre Adrian Sina si poate fi deja ascultata atat pe radiourile din tara cat si pe Youtube.

Artista a declarat ca piesa ii aminteste foarte mult de primii ei pasi in industria muzicala : “Sunt incantata ca azi are loc premiera clipului Gloante Oarbe. Este o piesa in care ma regasesc foarte mult si parca ma intorc in timp, atunci cand am lansat primul meu hit impreuna cu RACLA, Nu Ma Uita. Atat mesajul piesei, cat si emotia pe care o traiesc imi amintesc de perioada mea de debut.” Anda a adaugat: “Din secunda in care am auzit piesa in studio la Adrian Sina, mi-am dat seama ca este un hit si ca va fi urmatorul meu single”.

See Also

Cat despre atmosfera de la filmari, artista a marturisit: “La filmari ne-am si distrat, dar am si inghetat de frig, mai ales la cadrele filmate in cada, in care apa era putin calduta, iar afara erau 5-6 grade. Am asistat si la trageri cu gloante in diferite obiecte, insa noi am fost in siguranta si feriti de orice pericol, urmand ca echipa lui Alex Ceausu sa aplice ulterior grafic alte efecte speciale prin care tot ce era in jurul meu sa fie de gloante. Asadar, sa va puneti vestele antiglont pentru ca de data asta chiar o sa trag cu Gloante Oarbe”.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top