Now Reading
RedBlonde da G.L.A.S. celui mai nou single al trupei!

RedBlonde da G.L.A.S. celui mai nou single al trupei!

G.L.A.S. (Ganduri Lasate la Aprecierea Sufletului), cea mai noua piesa semnat? Red Blonde, reprezinta un pas important in cariera celor doua artiste, aceasta aducand cu sine atat evolutia si maturizarea trupei, cat si schimbari spectaculoase de imagine pentru Alina si Madalina.

G.L.A.S. Este o piesa de dragoste… ranita si dezamagita. Piesa asta inseamna pentru noi, in primul rand, maturizarea noastra. Lumea stie ca avem energie, ca suntem vesele, dar acum e momentul sa vada ca stim sa si suferim!:))ne-a spus Alina razand.

Noul single este produs in studioul Mango Records de echipa care a produs si hituri ca Poza de Album, No Lies, Iti Va fi Dor si alte piese de top. De aceasta data, si cu implicarea Alinei Chinie, in special in ceea ce priveste textul piesei, a luat na?tere G.L.A.S. Alina aducand un plus de vulnerabilitate versurilor, cum numai o femeie poate face.

Sa fiu sincera, eram foarte suparata pe iubitul meu cand am scris piesa:)” a adaugat Alina amuzata.
“G.L.A.S.” se anunt? a fi unul dintre hiturile acestei toamne, fiind o piesa sensibila, insa, in acelasi timp, cu un mesaj extrem de puternic in care se va regasi fiecare dintre noi.

See Also

Noul single e un pas important pentru noi, mai ales pentru faptul ca, odata cu lansarea lui, ne mutam usor intr-o noua zona muzicala. E o piesa plina de forta, emotionanta, cu un mesaj clar si puternic, care te poate trece prin nenumarate stari. Ne-a placut din prima clipa in care am ascultat draftul in studioul Mango Records. Am stiut ca acesta va fi viitorul nostru single, Alinei i-au venit multe idei pe partea de text, iar de acolo totul a decurs firescne-a povestit Madalina.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top