Acum citește
O lupta senzuala in cel mai nou videoclip Raluka

O lupta senzuala in cel mai nou videoclip Raluka

Artista a incheiat de curand filmarile pentru videoclipul celui mai recent hit al sau, “Never Give Up.”

Artista a ales sa scoata la inaintare artileria…senzuala si sa transpuna povestea piesei prin miscari sugestive de dans contemporan, cu imagini incarcate de emotii intense, marcate de tensiunea momentelor intime dintr-o relatie de dragoste. Cadrele de beauty care ofera contrabalans pentru furtuna de emotii uimesc si infioara, oferind momente de respiro intre reprizele de dans, asemeni diminetilor intre asterunuturi inainte de momentele de cearta.

Piesa de rezistenta, coregrafia care ne poarta de la furie la renuntare, iubire si protectie, a fost realizata si executata alaturi de dansatorul si coregraful Cristian Miron. Prin miscarile sale de dans contemporan, Raluka reuseste sa ne impulsioneze sa urmam mesajul piesei si sa nu renuntam niciodata la ceea ce ne face fericiti.

Pentru acest videoclip s-a folosit echipament tehnic de ultima generatie, efectele obtinute urmand a atrage magnetic sageata de mouse deasupra butonului de ‘replay’. Productia a fost realizata de catre NGM (regie Bogdan Paun/ dop Alexandru Muresan) intr-o locatie industriala din capitala.

Vezi și

Piesa “Never Give Up” esta o productie Fly Records si poate fi ascultata deja la posturile de radio din tara.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus